Lubrifin

Poate cel mai sensibil şi mai alunecos subiect, când vine vorba despre maşina ta, este schimbul de ulei.

Având în vedere că uleiul are rolul esenţial, acela de a face ca motorul maşinii tale să funcţioneze ceas, alegerea lui nu e un lucru atât de simplu. Şi pentru că ne-am gândit la toate, inclusiv la treburile delicate, Bela auto comercializează şi uleiuri, pe care vi le ofera la costuri excelente. Unul dintre acestea este uleiul Lubrifin.

Cu proprietăţi antiuzură, anticoroziune şi antirugină, uleiul Lubrifin se comportă excelent şi în condiţii de temperaturi oscilante: ridicate sau joase.

Asigurând o durată mare de viaţă a motorului și fiing extrem de performanțe, uleiurile Lubrifin pot fi găsite în mai multe variante cantitative, fiind depozitate în butoaie, Bidoane Large, bidoane Versus Plus sau bidoane Versus Premium.

Este un ulei foarte versatil, comportându-se bine şi la solicitări serioase şi îndelungate ale motorului, oferind astfel o protecţie superioară celorlalte uleiuri convenţionale. În final, nu face altceva decât să protejeze motorul şi să combată orice defecţiune ar putea survenii în urma suprasolicitării. De asemenea, uleiurile Lubrifin sunt concepute şi pentru a contribui la economia de carburant. Le găsiţi în stocurile companiei noastre, unde vă invităm să ne contactaţi cât mai curând posibil, pentru a vă convinge personal de avantajele acestor uleiuri.