Mobil

Nu vă aruncaţi la uleiuri de motor provenite din surse nesigure, creând că faceţi cine ştie ce chilipir.

Îi faceţi rău maşinii dumneavoastră, ca mai apoi să îi faceţi asta şi buzunarului, când va trebui să scoateţi alți bani, de data asta pentru uleiul adevărat. De aceea vă prezentăm o altă alegere, la fel de inspirată în materie de uleiuri, care se cheamă Mobil.

După cum îi spune şi numele, cu acest ulei, maşina ta nu va sta niciodată pe loc. Bela Auto este distribuitor de uleiuri Mobil, garantând astfel calitatea şi
performanţele la care se ridică produsele achiziţionate de dumneavoastră prin noi.

Acordând şi maşinii proprietate personală aceeaşi atenţie pe care o arătaţi propriei persoane, selectând cu atenţie produsele achiziţionate pentru automobil – ca şi cum v-aţi uita la ce puneţi în propriul coş, aşa veţi avea o maşină sănătoasă mai mult timp. Fiind potrivite mai multor tipuri de motoare, indiferent că sunt supra alimentate sau turate Utilizând uleiurile Mobil, pe care noi le comercializam, asiguraţi motorului o performanţă crescuta.

Şi acestea, ca şi cele din gama Lubrifin, au proprietăţi deosebite, comportându-se excelent la temperaturi înalte ca şi la cele joase.

În plus, au un nivel ridicat de stabilitate la forfecare, oferindu-vă o protecţie îndelungată. Cu uleiurile Mobil de la Bela Auto, motorul maşinii dumneavoastră rămâne mereu tânăr, făcându-vă să
vă simţiţi în siguranţă, pe orice drum aţi apuca-o!