Total

A treia propunere din gama de uleiuri distribuite de Bela Auto se cheamă Total, şi vă foloseşte în multe direcţii!

Fie că intenţionaţi să folosiţi un ulei hidraulic, industrial sau de transmisie pentru motorul dumneavoastră, alegerea este una singură în acest caz: uleiul Total.

Bela Auto vă pune la dispoziţie orice informaţie despre marca de uleiuri Total. În reţeta acestuia sunt cuprinse cele mai calitative ingrediente, alese pe sprânceană, pentru buna funcţionare a maşinii dumneavoastră.

Uleiurile Total au proprietăţi foarte bune, ajutând la lubrifierea componentelor vizate în parametrii optimi, ceea ce duce la buna funţionare a angrenajelor, oferind totodată protecţie ridicată împotriza uzurii, dezvoltarii bacteriilor sau coroziunii, cu o constantă stabilitate în funcționare.

Să vă mai spunem că durata de viaţă a angrenjelor lubrifiate cu uleiurile Total este de la sine prelungita, ceea ce înseamnă mai puţini timpi morţi.

În general, în orice domeniu, nu numai în cel auto, când vine vorba de alegeri, e bine să vă asiguraţi că aţi găsit și aplicat cea mai bună soluţie, cele mai bune produse (dacă necesită), tocmai pentru a ajunge la un singur rezultat, de fiecare dată acelaşi: succesul deplin! De aceea vă recomandăm să încercaţi uleiurile distribuite de Bela Auto şi să ne comunicaţi ulterior dacă am avut dreptate sau ne-am înşelat. Noi ştim deja răspunsul, dar vrem să îl auzim şi de la dumneavoastră, pentru conformitate.